Gmail tuki Suomi


Kuinka muuttaa Gmail-salasanasi?

 

 

Jokainen, jolla on pääsy Internetiin, voi kertoa sinulle, kuinka hyödyllinen sovellus Gmail on. Se on Googlen luoma ohjelmisto, joka auttaa käyttäjiään useissa tehtävissä ja toimissa. Suurin osa planeetan ihmisistä käyttää tätä sovellusta säännöllisesti eri syistä.

 

Kaikki luottavat tähän sovellukseen, koska se tarjoaa sinulle huippuluokan suojauksen. Halutessasi voit myös saada lisätietoja siitä Gmail-tukitiimin avulla. Voit tallentaa huomattavan määrän tietoa ja dataa tähän ohjelmistoon, koska Gmail tarjoaa käyttäjilleen paljon tallennustilaa.

 

Ei vain sitä, vaan sen avulla voit myös ostaa lisää, jos varattu tila loppuu. Näin ollen Gmailin avulla voit saavuttaa osuvimmat tulokset ja minimoi ongelmien mahdollisuudet suurella marginaalilla. Voit myös pyytää tämän sovelluksen olemassa olevaa käyttäjää opettamaan sinulle lisää tästä ohjelmistosta.

 

Onko sinulla ongelmia tämän sovelluksen käytössä, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, sinun ei pitäisi huolestua, sillä Gmailin tekninen tukitiimi on täällä auttamassa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

 

He voivat tarjota sinulle kaikenlaisia ​​ehdotuksia, vinkkejä, turvatoimenpiteitä ja ohjeita parantaaksesi kokemustasi laajalla marginaalilla.

 

Näiden lisäksi sinun on hyvä muistaa muutama vaihe, jos haluat vaihtaa Gmail-salasanasi. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

 

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Gmail sovellus tietokoneellasi tai älypuhelimellasi
  2. Kun sovellus alkaa toimia, siirry kohtaamasi Asetukset-valikkoon
  3. Uusi luettelo vaihtoehdoista ilmestyy näytölle, napauta Suojaus-välilehteä
  4. Napauta esiin tulevasta uusista vaihtoehdoista Salasana
  5. Kirjoita nykyinen salasanasi ja kirjoita sitten uusi salasana kahdesti
  6. Paina Tallenna

 

Jos yllä olevien ohjeiden noudattaminen tuntuu haastavalta, soita Gmail tuki Suomi numeroon mahdollisimman pian.

 

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Kuinka ottaa Gmail mobiiliallekirjoitus käyttöön?