Gmail Tuki Suomi


Kuinka lisätä Gmail-profiilikuvaa?

 

 

 

Onko sinulla älypuhelin, kannettava tietokone tai tietokone, jota et voi elää ilman, koska tarvitset sitä säännöllisesti moneen tarkoitukseen? Jos vastauksesi on kyllä, tiedät jo, että jos et varusta laitettasi Internet-yhteydellä, et voi saada kaikkein olennaisimpia tuloksia. Kun olet tehnyt sen, sinun on tiedettävä lisää sopivista sovelluksista ja ladattava ne välittömästi.

 

Yksi luotettavimmista ohjelmistoista, jotka sinun tulee asentaa valitsemaasi laitteeseen mahdollisimman pian, on Gmail. Se on sähköpostiohjelmisto, jonka on luonut monikansallinen Google-niminen yritys tukeakseen asiakkaitaan vastaavasti.

 

It will enable you to contact any individual on the planet no matter where they are, set up meetings, advertise your brand, etc., without any hassle. As a result, you should keep in mind to know more about how its features work with the assistance of the Gmail support team as soon as possible.

 

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun yrität asentaa ja määrittää monikäyttöisen sähköpostiohjelman, kuten Gmailin, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

 

Tarkoittaako tämä kuitenkin, että sinun on luovuttava vaatimuksistasi ja mieltymyksistäsi? Ei. Tämä johtuu siitä, että Gmailin tekninen tukitiimi voi opastaa sinua tarpeen mukaan. Voit soittaa, lähettää tekstiviestin, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa, koska he ovat käytettävissä koko päivän.

 

Other than that, there are a few steps you may follow if you wish to add your picture to the profile. Let us now take a detailed look at them:

 

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Gmail sovellus ja kirjautua sisään profiiliisi
  2. Kun löydät itsesi etusivulta, napauta profiilikuvan kuvaketta ja valitse sitten Hallitse Google-tiliäsi
  3. Napauta Henkilökohtaiset tiedot -välilehteä sinulle tarjotusta uudesta vaihtoehtoluettelosta ja valitse sitten Valokuva
  4. Napauta Profiilikuva-ruutua ja lisää valokuva noudattamalla näytön ohjeita
  5. Napauta kohtaamasi Aseta profiilikuva -välilehteä

 

Voit soittaa Gmail tuki Suomi numeroon saadaksesi lisätietoja tästä aiheesta.

 

alkuperäinen lähde

 

Aiheeseen liittyvä artikkeli:   Kuinka muuttaa Gmail-salasanasi?